Καλύπτουμε κάθε Εκδήλωσή σας Ζωντανά!

Μετάδοση της εκδήλωσής ακόμα και από το κινητό σας στο Cloud!

Διάλεξε το πακέτο σου

Έχοντας στη διάθεση μας τεχνολογίες αιχμήςεξελιγμένο συνεργείο, με portable mini studio μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε events, parties, ιατρικά συνέδρια και κάθε είδους εκδηλώσεις που θα θέλατε να προβληθούν live στο Internet, μέσω της δικής μας ιστοσελίδας ή της δικής σας.

 • Τι είναι το Live Video Streaming και σε τι εξυπηρετεί;

  Σκεφτείτε ότι διοργανώνετε μια ημερίδα, ένα συνέδριο, ένα γάμο ή όποια άλλη εκδήλωση όπου έχετε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που θα την παρακολουθήσουν, όμως πολλοί από τους προσκεκλημένους σας δε μπορούν να παρευρεθούν για διάφορους λόγους, άρα εκείνοι χάνουν την εκδήλωσή σας και εσείς την ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά της και τα έσοδά σας.
  Όχι, διότι η Yourmedia.gr σας φέρνει το Live Video Streaming!

  Με το Live Streaming η εκδήλωσή σας μεταδίδεται ζωντανά από το internet και έτσι οι σύνεδροι από όλο τον κόσμο που δε θα μπορούσαν να παρευρεθούν έχουν πλέον την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω του υπολογιστή τους ή της κινητής τους συσκευής (iPhone/iPad, Smartphones etc.) ή των συνδεδεμένων τηλεοράσεων, σε πραγματικό χρόνο την εκδήλωση που διοργανώνετε.
  Το εκπληκτικό είναι ότι μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη, προσθέτοντας στον player ή στην σελίδα που τον φιλοξενεί διάφορα εργαλεία που θα τον κάνουν πραγματικό εργαλείο για τον σύνεδρο και για τον οργανωτή. Μερικά από αυτά είναι:

  Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook Chat, Chat από όλα τα μέσα messaging, SMS, Email κ.α

  Ο Player και η σελίδα που τον φιλοξενεί λειτουργεί πλέον σαν ένας μίνι τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει εικόνα και ήχο, μέσω μιας κάμερας ή και περισσότερων, από μια ή περισσότερες αίθουσες όπου μπορεί να πραγματοποιείται η εκδήλωσή σας.

  Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένα περιβάλλον τηλεοπτικού σταθμού όπου έχετε τη δυνατότητα μετάδοσης διαφημιστικών σποτ καθώς και τους χορηγούς σας.  Με το web casting μεγιστοποιείτε την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσής σας και τα έσοδά σας αφού δεν “χάνετε” συνέδρους που δεν θα μπορούσαν να είναι παρόντες και παράλληλα δίνετε τη δυνατότητα σε πολλούς περισσότερους ανθρώπους να την παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ζωντανά.

  Μάλιστα, αν το θελήσετε, μπορείτε να παρέχετε με κάποια χρέωση τον κωδικό πρόσβασης για τους χρήστες!

 • Streaming

  Streaming είναι ο όρος που έχει δοθεί για τη συνεχή παροχή δεδομένων, ενώ Streaming Media ονομάζονται τα δεδομένα εικόνας και ήχου που παρέχονται συνεχώς στον τελικό χρήστη.
  Τα streaming media αρχεία στο Internet έχουν το πλεονέκτημα ότι, αντιθέτως από τα παραδοσιακά media αρχεία, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τα βλέπουν αμέσως χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν το αντίστοιχο αρχείο μέσω ενός ειδικού video player που δεν χρειάζεται κάποια εγκατάσταση από τον τελικό χρήστη.

  Η Yourmedia.gr σας παρέχει τον τελικό player καθώς και όλη την τεχνολογία για το δικό σας event (εκδήλωση) ο οποίος είναι αρκετά «έξυπνος» για να αντιλαμβάνεται μόνος του την έκδοση του λειτουργικού του χρήστη και αναλόγως να προσαρμόζεται στα καινούργια δεδομένα.

  Έτσι μπορούν να βλέπουν όλοι οι χρήστες ανεξαιρέτως την συσκευή τους (υπολογιστή, κινητό, τηλεόραση) το ίδιο αρχείο, σε τέλεια ποιότητα ήχου και εικόνας.

 • Live Streaming

  Οι υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης (live streaming services ή live video streaming) επιτρέπουν τη μετάδοση εικόνας και ήχου σε πραγματικό χρόνο στο Internet την στιγμή που το γεγονός συμβαίνει.
  Για να επιτευχθεί η ζωντανή μετάδοση στο Internet μιας εκδήλωσης, απαιτείται κάποιος εξοπλισμός από την πλευρά του «οργανωτή» που μεταδίδει το γεγονός.
  Η Yourmedia.gr έχοντας στη διάθεση της  τα κατάλληλα μέσα και ένα εξελιγμένο συνεργείο, το οποίο διαθέτει portable mini studio (μεταφερόμαστε παντού!) μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε events, parties, ιατρικά συνέδρια και κάθε είδους εκδηλώσεις που θα θέλατε να προβληθούν live στο Internet, μέσω της δικής μας ιστοσελίδας ή της δικής σας
  Η YourMedia αναλαμβάνει μονοκάμερες ή πολυκάμερες παραγωγές ανάλογα με τις απαιτήσεις των συνεργατών της αλλά φυσικά δε σταματάμε εδώ! Έχουμε τη δυνατότητα παροχής Internet στο χώρο σας* ούτως ώστε να εγγυόμαστε καλύτερη ποιότητα μετάδοσης και προβολής του Live.

  *Όπου αυτό είναι δυνατό

 • On Demand Streaming

  On demand streaming (Μετάδοση κατ’ απαίτηση) είναι ο όρος που έχει δοθεί σε δεδομένα και αρχεία εικόνας και ήχου που έχουν καταγραφεί και αποθηκευτεί και τα οποία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα, ώστε οι επισκέπτες της να τα βλέπουν όποτε εκείνοι επιθυμούν.
  H Yourmedia.gr διαθέτει για εσάς ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των βίντεο σας, καθώς και την ειδική ιστοσελίδα για να μπορέσουν αυτά να αναπαραχθούν από τους χρήστες σας.
  Μετά το πέρας κάθε live event, η Yourmedia.gr σας δίνει δωρεάν διαθέσιμο χώρο για το event και το υλικό σας το οποίο προβάλετε κανονικά μέσα από την ιστοσελίδα της Yourmedia.

  *Μόνο για πελάτες της yourmedia.gr

 • Αν δεν θέλω να έρθει συνεργείο, μπορούμε να δουλέψουμε μαζί;

  Φυσικά και μπορούμε.

  Η Yourmedia.gr μπορεί να σας παρέχει την υπηρεσία Live Streaming. Δηλαδή την απαραίτητη υποδομή Streaming Servers για το event σας.

  Είναι απαραίτητο από την πλευρά σας, να διάθετε έναν σύγχρονο υπολογιστή, desktop στο χώρο για να μπορέσετε να “στείλετε” τα δεδομένα στο Private Cloud της Yourmedia.gr

  Μην ανησυχείτε για εγκαταστάσεις, ένας τεχνικός της Yourmedia θα συνδεθεί απομακρυσμένα στον υπολογιστή σας για να εγκαταστήσει και να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα.

 • Τι ακριβώς κάνετε;

  Σας βοηθάμε με την λήψη, μετάδοση και οργάνωση του οπτικοακουστικού σας υλικού.

  Αναφορικά η Yourmedia αναλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  Ζωντανή μετάδοση μέσω Internet

  Φιλοξενία & Διαχείριση ψηφιακών αρχείων

  Κωδικοποίηση ψηφιακών αρχείων για χρήση στο internet (Multi Rendition, Multi BitRate), Αποθήκευση και διαχείριση αρχείων στο internet, Δυνατότητα παρακολούθησης video με κωδικό πρόσβασης (Real Time ή On Demand), Δυνατότητα Pay Wall (Pay as you see, ή Pay Once and View ή Pay per view), Δυνατότητα διαφημίσεων από Major Partners Google, Bing Ads για εκμετάλλευση του υλικού σας.

  Καταγραφή Εκδηλώσεων

  Μαγνητοσκόπηση, Βιντεοσκόπηση για Εκδηλώσεις, Συνέδρια, Συνελεύσεις, Εκπαιδευτικά μαθήματα, Γάμοι, Πάρτι κ.α.

   

  Παραγωγή DVD (video, multimedia)

  Ηλεκτρονικά πρακτικά συνεδρίων, DVD Video εκδήλωσης, Εισαγωγικά βίντεο, Μοντάζ

   

  e-learning (εκπαιδευτικά σεμινάρια – Εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως)

  Εταιρικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, Διαχείριση ακαδημαϊκού εκπαιδευτικού υλικού, Εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως